Kom godt igang med ferierne
 
I Odsherred pudser vi 6 gange om året og kommer derfor ca. hver 2. måned - således at vinduerne altid er rene når du holder ferie.
 
Eks. sommerhus
 
Det er de færreste der gider komme op til deres sommerhus for at slappe af og så opdage at vinduerne trænger til en ordentlig omgang.
 
Når vi omdeler reklamer i Odsherred, så foregår det således, at vi står ude ved postkassen og ser ind på huset og så gætter vi  på hvor mange vinduer, der er i huset i alt - 
 
 Eks. sommerhus
Eks. på bagsiden man ikke kan se fra vejen
 
men eftersom vi ikke kan se om hjørner, er vores reklame-tilbud måske ikke helt nøjagtig. Skriv derfor altid en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., når du har fået reklamen, så vi lige i fællesskab får talt vinduerne efter, inden vi laver en aftale.
 
Bemærk; vi kommer ikke på bestilling og vi pudser ikke ovenlysvinduer.
 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..